if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }
CLOSE

Topig Norsvin je oformio (radnu) skupinu za prehranu u cilju bolje sinkronizacije genetike i prehrane

TN takarmányozási munkacsoportja

26. srpnja 2016.

Nazad

Topigs Norsvin je oformio posebnu skupinu stručnjaka za prehranu, da bi se prehrana i genetika što bolje sinkronizovali. Od životne je važnosti da zajdeno sa brzim razvojem Topigs Norsvin genetike krmače i tovljenici imaju odgovarajuću prehranu, da bi time njihov visoki genetski kapacitet rezultirao sa maksimalnim učinkom. Novo oformljenu skupinu za prehranu čine stručnjaci Topigs Nrosvina koji potječu iz različitih zemalja i stručnih područja. Skupina se obavezala u pravcu da na farmama naših partnera popravi cjelokupnu učinkovitost prehrane.
Skupina koja se sastoji od 10 stručnjaka kombinuje jedinstvenu stručnost na polju prehrane svinja. To omogućuje razvoj adekvatne ishrane za potrebe Topigs Norsvin genetike, i što je skoro isto toliko važno, ova skupina može davati stručne savjete proizvođačima hrane, savjetnicima za prehranu i farmerima u pogledu kvalitete i količine prehrane koja najviše odgovara Topigs Norsvin genetici. Ova radna skupina za prehranu razvija sredstva koja se mogu naći online, kao što su npr. Topigs Norsvin Feeding monitori (www.feedmonitor.topigsnorsvin.com).
Prehrana modernih svinja koje imaju veliku moć proizvodnje funkcionira na temelju finog usklađivanja sa genetikom. Zbog velikog potencijala rasta, svaka linija ima potrebu za svojom posebnom prehranom. One se razlikuju na temelju linija, ali se potpuno razlikuju u odnosu na genetiku od prije par godina, zato što se razvoj genetike u prethodnih nekoliko godina značajno unaprijedio. Precizna prehrana koja se prilagođava potrebama svinja i genetskoj pozadini, omogućava učinkovitost prehrane i niže troškove proizvodnje.