Topigs Norsvin

Topigs Norsvin

NAJINOVATIVNIJA TVRTKA NA SVIJETU ZA GENETIKU U SVINJARSTVU

Topigs Norvin je poznat po svom inovativnom pristupu provođenja nove tehnologije i kontinuiranom fokusu na ekonomičnu proizvodnju svinja. Temelj tvrtke je istraživanje, inovacije i širenje genetskog unapređenja. Kontinuirano i snažno poboljšanje proizvoda omogućit će klijentima da ostvare značajne dodatne vrijednosti u svojoj proizvodnji.

Program uzgoja

Program uzgoja Topigs Norsvina je jedinstven. Kombinacija visokopropusne fenotipizacije, kompjuterska tomografija na velikom broju nerasta, globalni nukleusni uzgoj, skupljanje velikog broja proizvodnih podataka i genomske selekcije, koja će ubrzati genetski razvoj i dovesti do inovativnih proizvoda i rješenja koji su od koristi za cijeli lanac proizvodnje svinjskog mesa.

Sa proizvodnjom od preko 1,7 milijuna ukrštenih nazimica i od 20 milijuna doza sperme po godini, Topigs Norsvin jedan od najvećih svjetskih dobavljača svinjske genetike. Svake godine više od 110 milijuna zaklanih svinja proizvedeno je Topigs Norsvin genetikom.

Genetika

Topigs Norsvin je spoj najbolje svinjske genetike koja se bazira na proizvodnji svinjetine i marketinga. Također klijentima pružamo svo znanje i podršku. Naši specijalisti savjetuju i pomažu proizvođačima kako izvući maksimum iz naše genetike.

Najnovija tehnologija

Topigs Norsvin također pruža najnoviju tehnologiju za umjetnu oplodnju (UO). Mi smo svjetski lideri po pitanju zananja i tehnologije na tom području.

Topigs Norsvin je u vlasništvu poljoprivrednika, i financira se kroz dividende koje dolaze od genetskog napredka i primjene postignuća od istraživanja i napredka. Manjinski dioničari su prerađivači mesa koji posjeduju svoje farme i distributeri stočne hrane.